Premier League drar igång

Den 11:e augusti är det äntligen dags. Den engelska högstaligan i fotboll, Premier League, drar äntligen igång. Årets säsong ser ut att bli riktigt fullspäckad med en rad spännande matcher.

Extra roligt med årets säsong är att svenske mittbacken Victor Nilsson Lindelöf har blivit klar för storklubben Manchester United. Förutom detta svenska inslag är också Premier League en liga som har en stor del stjärnor vilket gör den än mer spännande att följa.

Om du säger namnen Eden Hazard, Paul Pogba, Mesut Özil, Harry Kane, Alexis Sanchez och Kevin de Bruyne till en fotbollsälskare så börjar det nog vattnas i munnen på denne. Och då ska man ha i åtanke att detta bara är en bråkdel av de stjärnor som spelar i den engelska högstaligan.

Många svenskar kommer bänka sig framför tv-apparaterna när säsongen nu drar igång. Men något som är ännu häftigare är att uppleva en match på plats. Du får inte bara se dina stjärnor spela fotboll i verkligheten. Du får också möjligheten att upptäcka några otroligt häftiga månmiljonstäder. London, hemstaden för storlag som Arsenal, Chelsea och Tottenham, är ett fantastiskt alternativ för dig som vill ut och resa.

London är en stad med mycket historia och byggnader som Big Ben, Buckingham Palace och Tower Bridge är kända landmärken som du säkert sett på tv eller i tidningar någon gång.

GO Sport Travel har resor till massor av matcher i England, men också andra länder. Perfekt nu när den nya säsongen ska börja. Ta med dig familjen eller dina vänner och njut.