Samla grabbarna på fotbollsplanen

Gräsplan

Ibland kan det vara minst lika roligt att själv känna på lädret, som att se andra göra det. Samla ihop vännerna åtminstone en dag under sommaren och sparka lite boll tillsammans. 

Det är en stor chans att många utav er i grabbgänget som nitiskt följer med i hemmalagets matcher, favoritlagen ute i Europa och alla annan fotbolls ni bara kan konsumera, även själva kickat boll i era yngre år. Med all säkerhet minns de utav er som gjort det tillbaka på den tiden med ett leende på läpparna. Det var härliga år när ni själva fortfarande hade chansen att bli nästa Pelé eller Maradona och verkligheten ännu inte riktigt slagit till. Man spelade främst för att man älskade sporten, något som efter avslutad karriär alltså mynnat ut i intresset att följa med från sidan av planen.

För alla er som känner att detta antingen delvis eller kanske helt passar in på er, föreslår vi följande. Ta tag i taktpinnen och samla själv ihop alla bekanta med liknande bakgrund och kalla till lite roligt fotbollslir i glada vänners lag. Om det hela sker under semestern kan ni till och med kombinera ert eget spelande med att sedan sammansluta ytterligare en gång framåt kvällen, för att tillsammans njuta av någon fotbollsmatch. Ett tips är helt klart att anordna något som detta under fotbolls EM i sommar, för att verkligen ladda upp stämningen före matchstart och sedan heja fram Sverige till viktiga poäng inledningsvis. Kanske till och med en eller annan öl slinker ner för att svalka törsten i sommarvärmen, något som bäddar för att stämningen kanske höjs ytterligare ett snäpp.

För att spela fotbolls på riktigt krävs såklart att alla ordnat med den viktigast delen i utrustningen förutom själva bollen, ett par grässkor som passar. Chansen är överhängande att många utav er inte längre äger ett sådant par. Bra fotbollsskor, till bra pris, hittar ni på lannasport.se och är du bara tillräckligt snabb att beställa, har du med all säkerhet skorna hemma innan det är dags för er alla att debutera på någon utav sommarens gräsplaner.